+382 67 219 263
+382 68 215 551
+382 69 617 433
prodaja@dizalica.me
pravila dopisivanja

Šta Žene Žele ?

Definitivno je mnogo lakši odgovor na pitanje šta žene NE žele, nije ni čudo, ako se uzme u obzir koliko je ljepši pol sklon komplikovanju, maštanju i idealizovanju. Prema listi koju je sastavio " Yahoo-Shine"- smisao za humor, samouvjerenost, ali i finansijsko stanje su veoma bitni da biste ženu oborili s nogu.

Smisao za humor

Sve žene se slažu da je najvažnije kada ih (potencijalni) partner čini srećnima. Takođe se slažu i da je žene teže nasmijati nego muškarce.

Povjerenje

Ovo je sveti gral svake uspješne veze. Potrebne su godine da se stvori, a samo trenutak da se uništi. Stoga će se većina žena "srediti" pored muškarca dostojnog povjerenja, ako ga pronađu.

Novac

Nevjerovatno, ali dosta žena sanja o udaji za bogataša i budućem raskošnom životu. Finansijsko stanje muškarca definitivno je bitno ženama. Nije rijedak slučaj da se mlade djevojke udaju za stare bogataše, ukazao je " Yahoo-Shine ".

Talentovanost i strastvenost

Kada je muškarac nadaren, a posebno u umjetnosti, to djeluje kao neodoljivi mamac za većinu žena. Obično su talenti povezani sa strašću- "umjetnik u krevetu", što je još jedan poželjan kvalitet.

Samopouzdanje

Ova osobina bazira se na više pomenutih karakteristika poželjnih kod pripadnika muškog pola. Neko je samouvjeren ako je talentovan i bogat, odnosno ostvaren na poslovnom planu, zgodan i inteligentan. Samopouzdanje nas navodi da budemo bolji prema drugim ljudima, pa je i ovo jedna od ključnih stavki koje žene traže kod partnera.

metode zavodjenja

Metode Zavodjenja

Sigurno ste čuli za legendarne umjetnike zavođenja (pick-up artist) kao što su Niel Strauss, pisac bestsellera "The Game" kao i Erik von Markovik, kreator "The Mystery" metode zavođenja.
Predstavljamo vam neke od njihovih tehnika prilaženja ljepšem polu.

PRE-SELEKCIJA

Žene imaju imaju prirodni talenat da prepoznaju najsposobnijeg muškarca u grupi, i koriste takozvanu pre-selekciju prilikom kontakta sa muškarcima.
Na primjer, u društvu ste sa privlačnim ženama, izgledate kao da se dobro provodite, nasmijani ste i puni samopouzdanja. Kao takvog, druge žene će vas smatrati privlačnijim nego da ste u društvu muškaraca. Na taj način, žena nesvjesno visočije kotira vaš društveni status, što vam značajno povećava izglede da je osvojite.
Takođe, kada vas jedna žena na taj način primjeti, druge će je slijediti.

Direktni Prilazak

Savršena metoda za svaku priliku. Direktnim obraćanjem ženi, pokazujete joj da ste dominantni alfa mužjak i puni samopouzdanja bez uzdržavanja. Žene vas kao takve, smatraju nevjerovatno privlačnim. Jednostavno priđete ženi i kažete: "Zdravo, došao sam da se upoznamo, jer mislim da si prelijepa."

Indirektni Prilazak

Ovaj način prilaska se koristi kada niste u mogućnosti da primjenite metodu direktnog prilaska. Iako manje efektivna, ovom metodom se lako može probiti led i započeti opušteni razgovor.
Na primjer, pri prilasku možete reći nešto tipa: "Izvini, treba da se nađem sa prijateljima kod Gradske Kafane, da li možda znaš gdje je to?"

Moć "Pretpostavke"

Od krucijalne važnosti je probuditi interesovanje u samom razgovoru. Ono u čemu muškarci najčešće griješe jeste da postavljaju mnogo pitanja. Umjesto toga, morate okrenuti igru u vašu korist, tako što ćete umjesto pitanja, iznjeti pretpostavku. Ako pitate djevojku odakle je, nakon što dobijete direktan odgovor, zatvorili ste sebi put za dalje razvijanje konverzacije. Pokušajte da to pitanje preformulišete u pretpostavku, tako što ćete je pitati da li je iz nekog određenog mjesta. Na taj način, u slučaju da pogodite, izazvaćete divljenje vašoj percepciji, a u slučaju da niste pogodili ostavljate sebi otvorena vrata za razvijanje razgovora na istu temu.
Moć pretpostavke se krije u tome što, s njom, ne samo da ste probili led, već ste i napravili drugi korak i automatski razvili razgovor.

Umjetnost Dodira

Prilikom konverzacije, povremeni kratki dodiri ruke ili ramena, izgrađuju komfor i inicijalno povjerenje. Dodiri ne smiju biti duži od par sekundi, jer u suprotnom, možete djelovati previše napadno.

Kvalifikacija

Ključna stvar u kontaktu sa ženom je da zadržite njenu pažnju i samim tim se kvalifikujete za upuštanje u dalje odnose. Morate biti kako odlučni tako i autentični, jer je "svoje ja" ženama jako privlačno. Žene su dinamična bića, i ako se slažete sa svim što kaže ona gubi interesovanje, postajete dosadni i predvidljivi.
Pored svih ovih metoda, najvažnija se krije upravo u vama. Posvetite joj punu pažnju, slušajte govor tijela i nikada nemojte prestati da procjenjujete vaš sledeći potez. I naravno, na kraju, ne zaboravite da tražite broj telefona.

signali flertovanja

Signali Flertovanja

Muškarci često ne tumače na pravi način signale koje im žene šalju. Naučite kako da prepoznate kada ona zapravo flertuje, a kada je samo prijateljski nastrojena.
Ovih 6 znakova vam može olakšati ako se nađete na nepoznatoj teritoriji.

Ona je svuda okolo

Svaki put kada se okrenete, ona je tu, kao slučajno. Igra se u vašem perifernom vidu, naručujući piće u baru u isto vreme kao i vi. Čak i ako je domaćin događaja, ona nekako uvijek pronalazi izgovor da bude u vašem ličnom prostoru. Uhvatićete je kako gleda iz druge prostorije i osmjehuje se. Ova žena je stidljiva ili vrlo tradicionalna, u svakom slučaju, njeno prisustvo svuda oko vas, je signal da započnete razgovor.

Ima pozitivan govor tijela

Jezik tijela je jedan od najznačajnijih znakova da je žena zainteresovana za vas ili ne. Zapravo, većina ljudske komunikacije je neverbalna, pa držite oči otvorene za pozitivne znakove: ona održava kontakt očima, mnogo se smeška, ona skreće pažnju na usta ili se igra sa kosom, drži tijelo "otvoreno", prema vama.

Odgovara na dodir

Ovo može zvučati kao govor tijela, i to je u redu, ali je toliko važno da zaslužuje svoj dio. Obratite pažnju kako ona odgovara na vaš dodir. Ako joj lagano dodirnete ruku, da li ona odustaje? Da li se ona zamrzne? Da li se smije i uzvraća dodir? Ako ona pozitivno reaguje na vaš dodir, neka iskra postoji. To je naročito jak znak ako započne razgovor.

Ponaša se drugačije

Posmatrajte kako se ponaša prema drugima u vašem prisustvu. Ako ne primjetite ništa specifično, onda to nije to. Ako se ponaša drugačije nego što se inače ponaša prema ljudima, preduzmite nešto. Bitno je da vas ne doživljava kao i druge.

Trude se da budu kul

Ona se ponaša neobično, skoro ravnodušna. Biće sa tobom kao da je sa društvom, uzeće pivo i pričaće o sportu. Pretvaraće se da su joj tvoji hobiji zanimljivi, a šale smiješne. Dodirnuće vas kao da ste joj prijatelj. Postoji još jedna strana ovog novčića. Možda je stvarno voljela pivo i fudbal i svoje prijatelje i šale. Onda je to klasična taktika flertovanja. I, naravno, ako ona bude željela, ona će pokazati interesovanje.

Signal za seks

Nježno aludira na svoj seksualni život i dok o tome pričate, ona vas već vidi zajedno u krevetu. Ponekad je to samo nešto hrabriji smisao za humor, ali je češće veoma jasno zeleno svjetlo za dalje.