+382 67 219 263
+382 68 215 551
+382 69 617 433
prodaja@dizalica.me

Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.

Kamagra Šumeće Tablete

Kamagra Šumeće Tablete

Kamagra šumece tablete - prirodni preparat za potenciju muškarca prijatnog ukusa i brzog dejstva (30 min. prije odnosa). Povoljno djeluju na protok krvi u polnom organu muškarca izazivajući maksimalnu ispunjenost krvlju i produžavaju erekciju i odlažu ejakulaciju.

SASTAV

Jedna tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate I dr.).

DEJSTVO

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specificne fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje ciklicnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo vec potencira dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibise PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus cavernusumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

NEŽELJENA DEJSTVA

Neželjena dejstva su obicno prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Najcešca neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis. Osim toga, opisane su i sporadicne promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvencu.

MJERE OPREZA

Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnju na ljekove za liječenje angine pektorisa (npr. nitrati i slicno). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE

Preporucena dnevna doza Kamagra Šumećih Tableta je 100 mg. Uzima se 30 minuta prije seksualnog odnosa i dejstvo traje od 6 - 8 sati. Šumece tablete su namijenjene za peroralnu primjenu, jedna šumeca tableta se rastvara u 100ml vode i popije odjednom. Može se uzeti i pola tablete. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je oznacen na originalnom pakovanju. Čuvati na na suvom mjestu i temperaturi do najviše 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija - 10€

2 kutije - 20€

5 kutija - 45€

10 kutija - 80€