+382 67 219 263
+382 68 215 551
+382 69 617 433
prodaja@dizalica.me

Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.

Kamagra Gold

Kamagra Gold

Kamagra film tablete 100 mg su preparat za seksualnu stimulaciju kod muškaraca. Djeluju 30-60 minuta nakon konzumiranja i ne izazivaju erekciju ako niste seksualno uzbudeni.

SASTAV

Jedna tableta sadrži 100mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalnaceluloza, magnezijum stearate i dr.).

DEJSTVO

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specificne fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje ciklicnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo već potencira dejstvo azotmonoksida (NO) u kavernoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMPaktiviran, sildenafil inhibise PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus cavernusumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

NEŽELJENA DEJSTVA

Neželjena dejstva su obicno prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Najcešca neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvencu.

MJERE OPREZA

Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnju na ljekove za liječenje angine pektorisa (npr. nitrati i slicno). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE

Preporucena doza je 100 mg, 30-60 min. prije seksualnog odnosa, a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna tableta. Kamagra-film tablete su namijenjene za peroralnu primjenu. Gutaju se cijele, bez žvakanja uz malo tecnosti.

Cijena:

1 kutija - 10€

2 kutije - 20€

5 kutija - 45€

10 kutija - 80€