+382 67 219 263
+382 68 215 551
+382 69 617 433
prodaja@dizalica.me

Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.

Kamagra Gel (novo pakovanje)

Kamagra Gel (novo pakovanje)

Kamagra oral jelly (gel) sa 7 ukusa je prirodan preparat za potenciju muškarca izmedju 18 - 45 godina života. Bez aritmije i neželjenih efekata.

SASTAV

Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomocne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate i dr.).

DEJSTVO

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specificne fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje ciklicnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo vec potencira dejstvo azotmonoskida (NO) u kavernoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciju, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus caversumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

NEŽELJENA DEJSTVA

Neželjena dejstva su obicno prolazna (min-sati), a blago su i do umjereno izražena. Najcešca neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vozodilatatorno dejstvo, seldenafil ne mijenja srčanu frekvencu.

MJERE OPREZA

Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnju na ljekove za liječenje angine pektorisa (npr. nitrati i slicno). Obavezno poštovati rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE

Preporucena doza Kamagra Gela je 100mg, 30-60min. prije seksualnog odnosa. Maksimalan broj doza je jedna kesica u toku jednog dana. Poslije obilnog obroka, potrebno je više vremena za zapocinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporucuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija - 10€

2 kutije - 20€

5 kutija - 45€

10 kutija - 80€