+382 67 219 263
+382 68 215 551
+382 69 617 433
prodaja@dizalica.me

Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.

Kamagra Gel vol.1

Kamagra Gel vol.1

Pakovanje Kamagra gela sadrži 7 kesica gela (želea) različitih voćnih ukusa. Kamagra gel je praktičan za upotrebu, djeluje već nakon 20-40 minuta i dejstvo mu traje najmanje 6 sati. Preporučuje se za muškarce izmedju 18 i 45 godina života. Ne izaziva aritmije i slične neželjene efekate.

SASTAV

Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate i dr.).

DEJSTVO

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP specifične fosfodiesteraze tipa 5, odgovorne za razlaganje ciklicnog GMP u corpus caverusumu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo već potencira dejstvo azotmonoksida (NO) u kavemoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus caverusumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

NEŽELJENA DEJSTVA

Neželjena dejstva su obicno prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Najcešca neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis. Osim toga, opisane su i sporadicne promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vozodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvencu.

MJERE OPREZA

Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnje na ljekove za liječenje angine prektorisa (npr. nitrati i slicno). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

DOZIRANJE I NAČIN PRIPREME

Preporucena doza je 100 mg, 20-40 minuta prije seksualnog odnosa. Maksimalan broj doza je jedna kesica u toku jednog dana. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena na zapocinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na suvom mjestu na temperaturi do 30 stepeni kako bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija - 10€

2 kutije - 20€

5 kutija - 45€

10 kutija - 80€