+382 67 219 263
+382 68 215 551
+382 69 617 433
prodaja@dizalica.me

Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.

Kamagra Bombone

Kamagra Bombone

Kamagra bombone su najnoviji proizvod Ajanta Pharme. Sadrže 100mg sildenafil citrata veoma prijatnog ukusa jagode i limuna, ananasa i minta. Djeluju vec nakon 10 minuta sa trajanjem od 4-6 sati. Kamagra bombone su potpuno bezbjedne. Reakcija nastaje tek onda kada ste seksualno uzbudeni, a prestaje odmah posle seksualnog cina.

SASTAV

Jedan bombon sadrzi 100mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomocne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate I dr.).

DEJSTVO

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specificne fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje ciklicnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo vec potencira dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibise PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus cavernusumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

NEŽELJENA DEJSTVA

Neželjena dejstva su obicno prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Najcešca neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rihitis. Osim toga, opisane su i sporadicne promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srcanu frekvencu.

MJERE OPREZA

Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnju na ljekove za lijecenje angine pektorisa (npr. nitrati i slicno). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe oznacenog na originalnom pakovanju.

DOZIRANJE I NACIN PRIMJENE

Bombon je namijenjen za žvakanje i rastvaranje ispod jezika. Preporucena doza je jedan bombon dnevno, 30-60 min prije seksualnog odnosa. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za zapocinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporucuje konzumiranje alkoholnih pica u vecoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je oznacen na originalnom pakovanju. Cuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.

Cijena:

1 kutija - 10€

2 kutije - 20€

5 kutija - 45€

10 kutija - 80€